Znamy wyniki 2. edycji Big-Hearted Ambassadors!

04.02.2021 r.

Już po raz drugi wybraliśmy projekty wolontariackie studentów, które otrzymają od Fundacji KPMG wsparcie finansowe na realizację!

Fundacja KPMG spośród przesłanych projektów wybrała dziesięć pomysłów, które otrzymają dofinansowanie w wysokości 2000 zł:

1. Projekt „Beaglez” zgłoszony przez Macieja Janego, studenta Uniwersytetu Wrocławskiego. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy ze Stowarzyszeniem Ochrony Zwierząt EKOSTRAŻ we Wrocławiu;
  2. Projekt „Lidia Jurczykowska” zgłoszony przez Lidię Jurczykowską, studentkę Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy z Biblioteką Raczyńskich w Poznaniu;
  3. Projekt „Lunnaris” zgłoszony przez Klaudię Mendelowską, studentkę Uniwersytetu Śląskiego. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy z Miejskim Schroniskiem dla Bezdomnych Zwierząt w Katowicach;
  4. Projekt „Pociechy” zgłoszony przez Annę Wiśniewską, studentkę Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy z Fundacją „Sto Pociech”;
  5. Projekt „Pomocnicy Świętego Mikołaja” zgłoszony przez Jakuba Zagórskiego, studenta Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy z Fundacją Świętego Mikołaja;
  6. Projekt „Samorząd Studentów WNE UW” zgłoszony przez Zuzannę Kostecką, studentkę Uniwersytetu Warszawskiego. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy ze Schroniskiem dla Bezdomnych Zwierząt „Na Paluchu”;
  7. Projekt „Serce w kopercie” zgłoszony przez Magdalenę Kufel, studentkę Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy z Domem Pomocy Społecznej im. Ludwika i Anny Helclów w Krakowie;
  8. Projekt „Skauterki” zgłoszony przez Karolinę Żmudę, studentkę Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy ze Stowarzyszeniem SKAUTING JURAJSKI;
  9. Projekt „WuZet dla Równych Szans” zgłoszony przez Mateusza Wawrzeńczuka, studenta Uniwersytetu Warszawskiego. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy z Mazowiecką Fundacją Rodzin Zastępczych;
  10. Projekt „Wydział Ekonomiczny UMCS” zgłoszony przez Annę Kot, studentkę Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie. Projekt zostanie zrealizowany we współpracy z Fundacją „Epicrates”.

Program „Big-Hearted Ambassadors” skierowany jest do studentów – Ambasadorów KPMG współpracujących z nami przez cały rok akademicki. Ambasadorzy to wyjątkowi studenci, którzy nie tylko dbają o swoją przyszłą karierę zawodową, ale także pamiętają o innych. Na swoich uczelniach wspierają koleżanki i kolegów, organizacje studenckie i koła naukowe, a teraz dzięki wsparciu Fundacji KPMG pomogą także najbardziej potrzebującym! Dziękujemy, że jesteście z nami!